Camilla Pihl sin smykkekunst

Camilla Pihl er en av Nordens største på blogg. Hver dag klikker over hundretusen lesere seg inn for supre tips om alt fra interiør til klesmerker og design. Camilla er en meget aktiv og allsidig dame og på grunn at hun absolutt har truffet blink i samtiden med sine bilder og sitt innhold, og at hun er såpass synlig, så ramler det også inn haugevis av andre muligheter til henne hver eneste måned.

Nylig inngikk hun også et prestisjefylt samarbeid med merkevaren Nespresso og i tillegg så begynte hun ifjor et samarbeid med smykkekunstneren David Andersen der hun designet sin helt egen smykkekolleksjon bestående av både øredobber, armbånd og halskjeder. I år fortsetter hun suksessen sammen med David Andersen og smykkekolleksjonen hennes er beriket med hennes egen stil og hennes egne personlige erfaringer som kommer til syne gjennom den vakre smykkekunsten hennes. Camilla sin kolleksjon kommer for salg allerede nå i vintermånedene.

“Denne tredje og siste smykkekolleksjonen hennes kalte hun Urban Blessings. Hun forteller at det er mye som inspirerer henne: alt fra mennesker i hennes nærhet til små sitater i Oslo.

Hun valgte å fokusere på det fine og gode i livet da hun skulle gå igang med å designe smykkene.

Smykkene har hver sin betydning men det som de alle har til felles er det at de skal minne deg som bruker smykkene på å stresse ned, fokusere på det som er godt og fint i livet ditt og gi deg et smil om munnen. Særlig inspirert ble hun av uttrykket “No mud, no lotus” mens hun skapte smykkekunsten sin. Dette uttrykket oppstod i Asia. Lotusen vokser i hopetall i Asia og områdene rundt og befinner seg dypt nede i gjørmen en god periode før den sprenger seg opp gjennom jorden og kommer opp i sollyset og varmen igjen. For Camilla ble dette en god påminnelse på at tøffe perioder i livet kan vare i noe som synes som en evighet noen ganger men at slike perioder alltid går over og at man behøver slike perioder fordi det gir oss som mennesker ekstra styrke og utholdenhet og i tillegg mot til å skape et nytt og bedre liv for seg selv og sprenge grenser.

Camilla Pihl sin vakre smykkelansering består av små øredobber i gull med edelstener, noen øreringer, vakre og enkle armbånd i gull med ornamenter eller steiner på og enkle armbånd i gull.

Kunstneren selv er tilfreds med det livet som hun lever på Oslo sin beste vestkant sammen med sin bedre halvdel Peter Peters og hun er lykkelig over at det å være kreativ har blitt et levebrød for henne. Kolleksjonen hennes “Urban Blessings” selges eksklusivt i David Andersen sine smykkebutikker og på deres egen nettside. Prisene ligger rundt 800 til 2650 norske kroner.

minimalia