Den norske konseptet Huldresølv og damene bak

Huldresølv er en helnorsk håndverksbedrift som startet opp allerede i 1994. Det som skiller Huldresølv fra mange andre bedrifter er at dette er en familie som driver bedriften gjennom godt samarbeid. Familiebedriften lager både draktsølv og sølvsmykker for nordmenn. De har en fot i det moderne og internasjonale trendbildet og en fot i den norske smykketradisjonen med innslag av overtro og mystikk. Selve kvalitetsproduktet som de lager er håndlaget i vakre Telemark og siden bestillingene går unna som varmt hvetebrød har Huldresølv valgt å ansette 5 smykkekunstnere på fulltid slik at den populære familiebedriften får dekket den økende etterspørselen for smykkene.

Det var gullsmeden Elise Thiis Evensen som etablerte og startet opp Huldresølv her i Norge. Smykkene skal lages for å være stabile og stødige og vare livet ut slik at kvinnene som bærer smykkene kan nyte den sjelfulle elegansen som smykkene innehar og bære dem med glede og lyst!

Huldresølv finnes i ulike design siden de både lager sølv til morgengave for kommende brudepar,sølv til konfirmasjonsgave og smykker eksklusivt designet for å understreke lekker og solbrun hud om sommeren. Morgengaven er veldig særegen og spesiell og skal håndplukkes av både brud og brudgom for å symbolisere begynnelsen på et godt liv sammen som rette ektefolk. Dette er også grunnen til at det tar ekstra lang tid for gullsmeder å lage smykker til morgengaven.

I tillegg så skal det ifølge overtro bringe lykke om man er så heldig å få en vakker og spesialdesignet morgengave fra sin kjære kommende ektemann. Den kjente programlederen Janka Polliani fikk prøve ut mye av den lekre sommerkolleksjonen til Huldresølv. Selv var hun meget fornøyd med kolleksjonen og synes det hvite sølvet og det varme gullet fremhever enhver klesstil og er lekkert til solbrun og sommerlig hud. Bunadssølvet er tradisjonelt og bygger på norske tradisjoner.

minimalia