Stilfulle valg

Hvordan kan vi best kombinere smykker med resten av stilen vår? Det er ikke bare klær og smykker som må passe sammen for å skape et komplett og helhetlig utseende. Det er faktisk mange andre ting vi også må tenke på. Dersom smykkene, armbåndene, øredobbene eller ringene har en formell eller klassisk look, ser det nokså merkelig ut hvis håret er satt opp i en rufsete knute.

Noen såkalte isignalsmykker/i funker i kombinasjon med alt, så lenge de er diskrete. For eksempel kan et enkelt smykke inkludere en enkel detalj, som et hjerte for eksempel. Slike enkle smykker, ringer og øredobber fungerer fint med avslappede klær som formelle kjoler til spesielle anledninger.

Alle kvinner bør ha et sett med smykker og øredobber som fungerer til formelle og uformelle anledninger. Selv de minste øredobber av sølv lyser opp ansiktet, og trekker oppmerksomheten til øynene. Enkle perleøredobber eller perlesmykker kan også fungere med det meste av hverdagsklær så vel som formelle festklær til helgene. Perler er en gammel, klassisk trend som aldri ser ut til å gå av moten. Selvfølgelig er ikke ekte perler lett å finne, og om de hadde vært det, kunne ikke mange av oss tatt oss råd til dem.

Vi kan derimot lett finne kopier av god kvalitet. Øredobbene, smykkene, armbåndene og ringene med falske perler på kjedebutikker blir skrapt opp veldig raskt, og mister skinnet. Matte øredobber oppfyller ikke målet med å trekke oppmerksomhet til ansikt og øyne, og er rett og slett bortkastede penger. Hvis man legger i litt mer i et innkjøp, kan man finne perlesmykker av god kvalitet som varer og varer, for bare noen hundrelapper.

Hvis du er av typen som kler seg veldig formelt i dagliglivet, vil det beste være å investere i noen få, klassiske smykkesett. Hvis du har en variert klesstil, alt etter hva du gjør en dag, bør du ha et variert utvalg. Noen kler seg sporty, moteriktig, feminint, formelt og lekent, alt etter anledningen og humøret.

En god blanding av stilfullt, feminint og sporty, som fra https://kidsbrandstore.no/ og lignende, gjør at man trenger varierte smykker som ikke er for store og fargerike. Enten bør klærne ha sterke farger og trekke oppmerksomheten, ellers bør tilbehøret ha det. Tilbehør og klær bør ikke kjempe om oppmerksomhet og synlighet, for det gjør det bare forstyrrende for alle som ser. Et antrekk blir perfekt sammensatt når tilbehøret forbedrer klærne eller omvendt, men aldri begge deler.

Før du setter sammen et antrekk kan du tenke over hvilken stil du går for i dag, i stedet for å begynne med et klesplagg og ta det derfra. For eksempel, på en uformell dag kan man gå for løst hår, dongeribukse, skjorte og enkle øredobber av sølv. Hvis dagen er en dag for middag ute på byen, kan man velge større og mer synlige smykker, i kombinasjon med en pen silkeskjorte og kanskje et skjørt som går til knærne.

minimalia