Camilla Prytz og hennes internasjonalt anerkjente smykker

Camilla Prytz slo gjennom som glasskunstner men det var smykkekunstner hun ble internasjonalt anerkjent for i de senere årene. Store stjerner som Rhianna, Kronprinsesse Mette Marit og mange andre sterke og synlige kvinner bærer de vakre smykkene hennes med glede og stolthet

Camilla Prytz skaper små og vakre kunstverk av smykkene sine og hennes smykkekunst er en blanding av kreative, moderne, nyskapende og morsomme kunstverk.

Camilla begynte å lage sine egne smykker i 2001. Hun har gjennom årene både laget smykker i sølv, hjerter, kors og til og med sommerfugler har smykkekunstneren hatt som tema. I 2014 var den anerkjente og meget populære kunstneren den aller første nordmannen som designet rosa sløyfe til kreftforeningen. Hun og kreftforeningen klarte å markedsføre denne gode saken såpass at de til slutt endte opp med å selge over 100.000 av hennes kunstneriske pin. I tillegg til glass og sølv som materialer hun jobber i så er hun så allsidig og talentfull at hun til og med fikk skrevet bidrag til bøkene evig barnefri og Kjære mor. Gjennom sitt lange yrkesliv som smykkekunstner så har hun allerede rukket å ha mellom 60 og 70 utstillinger og hun har også støttet mange viktige saker.

minimalia