Smykker og kjeder

I denne artikkelen skal vi snakke generelt om smykker og diskutere litt hvilke kjeder som kan brukes til forskjellige anledninger. Det første vi skal begynne med er å se på hvilke smykker som er populære i verdenen nå til dags, men husk også at mote stadig vekk er i forandring. Vi skal også se på hvordan vi gjenkjenne ekte gull og sølv, og også se litt nærmere på hvilke forskjellige steiner vi kan forvente å finne de beste smykkene.

Mote

Det kan være litt vanskelig å definere hvilke smykker som er mest populære akkurat i dag, men dersom vi ser litt tilbake til for eksempel 2018 så kan vi se at det er mange forskjellige smykker som er fine til bruk. I all hovedsak så må du huske at alle smykker kan være fine å se på, men her prøver vi å fokusere på moten bak. Når vi snakker om det så er det også viktig å se på hvem det er som har designet smykkene, fordi ofte så varierer det “hvem” det er vi på en måte hører på.

Hvordan gjenkjenne godt materiale

Det finnes noen tips du må være klar over dersom du skal kjøpe deg nytt smykke. Du skal nemlig være helt sikker på at det du kjøper faktisk er ekte, og ikke en billig kopi av gjenstanden du ønsker å eie.

Gull stemples alltid av de som lager smykket, for å vise for mye gull det er i smykket. Derfor bør du sjekke smykket nærmere å se om du finner noen av disse tallene stemplet inn der. Se etter tallet “333”, eller for eksempel “750”. Dette øker sjansen for at det er ekte.

Diamanter kan også vise seg å være falske, og det er ikke alltid så lett å merke forskjellen på disse. Dersom du skal handle et smykke som har diamanter eller andre slike steiner så kan det faktisk anbefales at du drar til en profesjonell som kan få den sjekket for deg.

Typer steiner

Husk også at selv om menn generelt ikke bruker smykker på samme måten som damer så betyr ikke det at man ikke kan se bra ut. For menn så er det like viktig å kle seg godt, og være med på moten. Det går aldri ut av måten med bra hår, og dersom du har mistet ditt så kan du ta en hårtransplantasjon for å få det tilbake.

Uansett så finnes det mange forskjellige typer edelstener som vi kan vise offentligheten gjennom form av smykker. Det er også mulig for å pynte med andre ting som for eksempel perler og lignende.

Viktige edelstener som kan ende opp å bli populære er ametyst, jadeitt og kvarts. Disse er også ofte billigere en for eksempel diamenter.

minimalia