FINN FARGEN PÅ SMYKKER SOM BEST PASSER DIN HUDTONE

For å finne de riktige smykkene for deg, bør du finne ut hvilken farge som best passer din hudtone. Om du har en varm eller kald undertone i huden, vil ha mye å si for hvordan du kler ulike smykker og tilbehør. Ved å velge smykker som er tilpasset din hudtone, vil du oppleve at du ser mye sunnere ut.

Kald eller varm undertone

Har du en varm, kald eller nøytral hudtone? Hvis blodårene dine er mørkeblå, har du mest sannsynlig en kald undertone. Personer med en kald hudtone har som regel blå eller brun øyefarge. Det er vanlig at personer med en kald hudtone også blir fort rød i solen, og at huden har et rød/rosa skjær. Hvis blodårene er grønne er undertonen din mest sannsynlig varm. De med en varm undertone har ofte grønne, brune, blå eller hasselnøtt-fargede øyne, og huden et hint av gult/gull. En annen metode du kan bruke for å finne din hudtone er å prøve en svart eller hvit topp og en med en gul- eller bruntone, hvis den svarte/hvite er mest flatterende er hudtonen din kald. Du har kanskje også lagt merke til om du best kler gull eller sølv på smykker og tilbehør, de med en kald undertone vil best kle sølvsmykker, mens en med varm undertone vil best kle gull. Av farger vil de med en kald undertone kle stener som er blå, mens de med en varm undertone kler best grønn og oransje.

Nøytral undertone

Har du prøvd alle metodene over for å finne din undertone, og kommer ikke frem til noe? Da er det mulig du har en nøytral undertone, som vil si at du har en blanding. Hvis du har en nøytral undertone er du så heldig å kle både kalde og varme farger.

Å finne din hudtone er ikke bare nyttig ved valg av smykker, dette kan også brukes for å velge sminke og hårfarge. Men, til syvende og sist er det viktig å bruke det man liker, til tross for hudtone.

minimalia