Finn riktig ørepynt til ditt hår

Ekspertene hos Nordic hair vet hva et sunt og sterkt hår kan bety for både stil og velvære. Håret er noe av det første vi legger merke til hos andre, både hva gjelder farge og fasong. Dersom du opplever problemer med hårveksten, er det ingen grunn til å slite – søk hjelp med én gang. Med den teknologien som finnes i dag, er mulighetene gode til å få den manken du ønsker deg!

Personlig stil er også noe vi legger merke til hos andre, og da er smykker og tilbehør sentralt. Spesielt ørepynt er viktig for mange, da dette er et typisk hverdagssmykke som mange bærer, og som er praktisk i bruk. Men hvordan finner du øredobbene som passer best til deg, og som ikke krasjer med hårstilen din?

Hvilken hårstil har du?

En viktig faktor ved valg av øredobber er antrekk, men hårfrisyren er like viktig. Er du en person som slår ut håret, eller foretrekker du stort sett oppsatt hår? Med løst hår er store, hengende øredobber fine, da de gjerne tar mer plass og vises gjennom håret. Store øreringer eller strass kan være gode valg.

Til oppsatt hår, kan man gjerne velge noe enklere, mer klassisk, for en strammere stil. Perleøredobber eller små øreringer kan være gode valg her.

Velg riktig fargetone

Noen har kalde toner i håret, mens andre har varmere toner. Dette kan også henge sammen med hud- og øyefarge. De som farger håret vil gjerne også velge hårfarge i samsvar med hudfarge. Dette gjelder kanskje spesielt de med lys hud og lyst hår. Farger man da håret i en varm blondtone, kan man ende opp med å se veldig blek ut. Det samme konseptet gjelder for smykker, og kanskje spesielt for øredobber, som kommer nært håret ditt. Har du oppsatt hår, er det spesielt gode grunner til å la hår og ørepynt forsterke hverandre, i stedet for å la dem stråle om kapp.

Har du kaldere toner, er sølv og hvitt gull gode valg, kanskje med innslag av stener i kalde farger som blått eller lilla. Rosegull kan også fungere her. De med varmere toner kan gjerne gå for gull, med innslag av rødt. Noen er så heldige at de kler begge deler, og kan ha et bredt utvalg smykker og ørepynt i samlingen sin. Er du en av disse, eller du simpelthen ikke klarer å velge mellom gull og sølv (noe mange kvinner kan kjenne seg igjen i), finnes det mange alternativ med kombinasjoner av de to. Dette gjelder kanskje spesielt for klokker, men også for ørepynt og ringer.

minimalia