Kan mobilen være et smykke?

Mobilen er et fantastisk tilbehør som vi bruker til utrolig mye. Det er rart å tenke på at vi har blitt så avhengige av denne lille tingen. Mobilen er selvsagt først og fremst til nytte, men den kan også være en pyntegjenstand. Den kan i hvert fall si litt om oss som person, for eksempel gjennom valg av mobil og tilbehør til den. Det finnes mobildeksel og tilbehør for enhver smak, som kan vise verden hvem du er.

Pynt mobilen din

Du kan pynte mobilen din på mange måter, med klistremerker, små anheng og ting du har laget selv. Den aller viktigste “pynten” på mobilen er likevel mobilbeskyttelsen. Det er veldig veldig viktig at du beskytter mobilen mot støt og skader, for det koster mye å reparere en ødelagt skjerm eller en knust mobil. Beskyttelse er alltid billigere enn reparasjon, og på https://billigmobilbeskyttelse.no/ finner du rimelig beskyttelse for mobilen din. Mobildeksel, mobilvesker eller skjermbeskyttelse fra https://billigmobilbeskyttelse.no/ er en investering du aldri kommer til å angre på.

Lag egen mobilpynt

Hvis du virkelig vil vise fram personlig stil, kan du lage din egen mobilpynt. Bruk perler, anheng eller fine bånd. Du kan lage små smykker eller knyttede snorer, og bruk gjerne farger og former som betyr noe for deg. Vil du koste på litt mer, kan du kjøpe anheng i sølv i en hobbybutikk eller anheng uten kjede hos en gullsmed. Anhengene kan festes med snorer eller med korte smykkekjeder. Hobbybutikkker selger også egne mobilsnorer for å henge mobilpynt i. Kanskje de også selger halvedelsteiner, eller månedssteiner som kan gi mobilpynten personlighet. Du kan selvsagt også kjøpe ferdig mobilpynt.

Bruk mobilen lenge

Bli glad i mobilen din, og beskytt den slik at den varer lenge. Mobiler inneholder mange sjeldne mineraler, og det er kostbart å utvinne disse. I tillegg er produksjon av elektronikk skadelig for miljøet, derfor gjelder det å bruke det du har lengst mulig. Sats på god og rimelig mobilbeskyttelse fra https://billigmobilbeskyttelse.no/ og gi mobilen et langt liv. Og la mobilpynten vise både mobilen og verden at du bryr deg om telefonen din. Bruk den som et smykke og til å vise verden hvem du er.

minimalia