Spis frokost hos Tiffanys!

Enhver kvinne har et eller annet forhold til Tiffanys i New York City. Som Audrey Hepburn engang sa “Dont you just love it?” Smykkebutikken var og ble enda mer attraktiv da den fikk sin egen film med samme tittel i 1961. Siden 1837 har Tiffany definert smykkebransjen. Å være mottager av en liten turkis eske med hvit sløyfe kunne og kan fremdeles sees på som en kjærlighetserklæring mellom to mennesker som elsker hverandre. Den typiske Tiffany esken i turkise har med andre ord vært med og bygget opp et imperium som fremdeles er svært høyt elsket den dag idag. Skal man gi eller investere i egne smykker er det såvisst en attraksjon du bør sette på kartet minst en gang i livet. Det er alltid en tid for å gi eller investere i egne smykker, hvorfor ikke da sette ekstra stas på den med en lekker liten eske med en rik historie bak seg?

Reserver et bord hos Tiffanys!

Ikke bare kan du påskjønne deg selv lekre smykker, parfyme og andre artikler hos Tiffany! Forretningen åpnet nylig en helt ny kafe i fjerde etasje over butikken, “The Blue Box Cafe”! Har du planer om å sette snuten mot New York anbefales det å reservere bord minst en måned forut da konseptet er meget populært. På budsjettet kan du regne med mellom 200 og 500 kroner for måltidet. På menyen står alt fra lekre croissants til en lettere brunsj. Len deg tilbake mens du iakttar det lekre interiøret hvor det ikke er noe tvil hvor tema er hentet fra. De lekre turkise, myke stolene og sofaene. Vegger i fiskemensmønster og amasonitt for ikke å snakke om et egendesignet mønster hentet fra Tiffanys historie setter et veldig elegant og klassisk preg over atmosfæren. Len deg tilbake mens du nyter et sofistikert måltid i skinnende omgivelser. Ved besøket husk også å ta turen innom gavebutikken. Tiffany har utsalg av både parfyme og babyartikler her. Mr. Charles Lewis Tiffany ville såvisst vært stolt over hvordan hans arv har blitt tatt vare på!

Mye kjærlighet hos Tiffany!

Har du planer om å spørre kjæresten om hun vil dele enda flere frokoster på Tiffanys sammen med deg? synk ned i en av de turkise sofaer og del din kjærlighet gjennom en blinkende sten. Mr. Tiffany fikk grunnet sin lidenskap for diamanter tittelen “diamantkongen”. Per idag tar det et helt år før en diamant har blitt garvet og designet til forlovelsesringen er helt ferdig hos Tiffany. Forretningen har et stort utvalg forskjellige artikler alt fra forskjellige smykkekolleksjoner, gaveforslag og ideer til hele familien. Vil du overraske noen, din framtidige forlovede eller nære og kjære, finner du alltid høyt respekterte gaver her. En diamant er ikke bare en diamant og en edelsten er ikke bare en edelsten. Siden Mr. Tiffany reiste til Europa på 1800-tallet for å finne de edleste diamanter finner vi fremdeles per idag de mest ekstraordinære edelstener hos Tiffany. Det er lett å bli tatt av storm av deres fargerike, vakre edelstener som Tanzanitt, Morganitt, Kunzite, Tsavorite!

minimalia