Steiner kan brukes til mangt!

Steiner ser vi over alt hvor vi ferdes, og i løpet av livet har de fleste hatt et forhold til de på en eller annen måte. Stein har sikkert de fleste plukket, der er masse stein en kan plukke med seg i naturen. På stranden og fjøra er noen av mange steder en kan finne steiner. Ofte tar vi vare på steinene, fordi vi synes de er spesielle og vakre. Har du noen gang tenkt på hva steiner egentlig er? Steiner er en fellesbeskrivelse på en mengde av forskjellige bergarter. Bergartene kan vi dele inn etter deres opprinnelse som er magmatiske bergarter, sedimentære bergarter og metamorfe bergarter. Jordskorpen vår er bygd opp av de faste bergartene. Krystalliserte mineraler kaller vi enkeltbestanddelene av bergartene. Det er disse vi ønsker å komme mer inn på her. Mange bruker en stein eller en krystall terapeutisk. De kan ha positiv innvirkning på det spirituelle, psykiske og fysiske plan. Det spørs hva vi trenger tilførsel av!

Steiner og krystallers kraft

Stein og krystaller har blitt brukt i terapeutisk behandling i de fleste kulturer i årtusener. Hensikten med dette er å harmonisere bioenergetiske systemer og løse opp blokkeringer. Dette foregår ved at steinene blir plassert på kroppen, eller at en bærer de med seg over tid, ofte i samarbeid med kroppens energibaner og energisentre. Utøver steiner og krystaller en kraft? Det har vært kjent at en kan bruke de ved forskjellige problemer ved helsen. steinslip en stein, og få en amulett som beskytter deg mot det ikke kjente, og som kommer tilbake for å verne om fruktbarheten på jorden. Hvilken stein/krystaller skal jeg velge? Du velger de utifra hvilke erfaringer du har med steinenes virkninger, opplevelser og antagelser av dens energi. Krystaller og steiner er en del av energien og lyset fra universet, dvs. den universelle kraften. De er ladet med denne kraften på samme måte som månen, vannet, solen og det meste i naturen. Du kan ikke unngå å bli påvirket av de svingninger, steinen og farven sender ut.

Steiner og krystallers hjelpende egenskaper

Du blir påvirket av ulike egenskaper fra steiner og krystaller, det avhenger av mineral, form og farge på disse. De blir ofte brukt som frekvensverktøy. Krystallenes farger gir energi om du vil ha det eller ikke. Du kan ikke forhindre å bli påvirket av svingningene som fargen og steinene sender ut. Ønsker du litt fest og moro, besøk nettsiden https://www.partyking.no/. Der kan du f.eks. kjøpe en uvanlig svart steinring eller vampyrkors med rød stein. Når du skal kjøpe en krystall/stein så følg din indre stemme, hva sier den? Røde steiner gir energi og styrke, og de gir mot, skaper livskraft og er aktiverende. Mens svarte og brune steiner er jordnære, og gir beskyttelse og jordenergi. Turkise stener er for kommunikasjon, uttrykke følelser og søke sannheter. Den krystallen du tiltrekkes av skal du velge, og ikke bruk en liste slavisk. Ofte føler du at du spesielt trenger denne krystallens energi. En stor stein inneholder like mye energi som en liten en. Hver stein/krystall har spesielle egenskaper, så finn din stein/krystall!

minimalia