Svanen fra Tirol – unn deg luksus

To svaner som danner et hjerte i solnedgangen har ofte blitt symbolet på kjærlighet, og det samme kan sies om en bestemt svane fra Tirol. Det anerkjente merket Swarovski har i over 100 år knyttet kjærlighetsbånd mellom nyforelskede.

Krystallisk kjærlighet

Kanskje har du tenkt at det er handlingene som teller, og at et kjærlighetsbånd ikke er nødvendig. Men, Swarovski sine smykker vitner om evig kjærlighet. Og, det kan være en ting å tenke på. Det er jo ikke alltid man får til å vise hva man føler i hverdagen. Kanskje er man stressa og sur, selv om man egentlig vil være glad. Det å pynte seg, enten det er med krystall eller ved å ta vare på kroppen sin, er jo en kjærlighetserklæring i seg selv.

Man kan ha helseproblemer som gjør at man ikke får til å trene eller holde vekta. Et vakkert smykke på en vakker byste er en gave i seg selv. Med brystforstørring for et bedre selvbilde har flere og flere fått en ny hverdag og er mer innholdsrikt kjærlighetsliv. Det er sjelden mannen som krever dette, men selvtilliten kvinner i alle aldre får viser hvorfor det er så viktig.

Swarovski til han og henne

Swarovski er et selskap i utvikling. Fra å ha smykker og krystallglass, har de i dag også mange andre produkter. I katalogen deres finner du smykker, klokker, mobiltilbehør, nøkkelringer og mye mer. De kan tenne flammen i hvert eneste forhold som skranter. Man skal unne seg slike ting fra tid til annen. Tiden man føler seg dårlig erstattes med mange positive endringer. Svanen fra Tirol gir deg smil et om munnen. Smilet som skal til for å endre en psykisk tilstand fra noe negativt til noe positivt.

Er man i det romantiske hjørnet kan man gå inn på nettsiden deres og finne de romantiske gavene.

minimalia