Style antrekket med hjemmelagde smykker!

Det sies at smykker er prikken over i-en på alle antrekk, og det er sant! Smykker både kompletterer antrekket og sier mye om hvem du er. Noen elsker gull, andre sverger til diamanter. Noen vil ha det enkelt, andre vil ha det røft. Noen vil ha merkevarer, andre vil ha det håndlaget og unikt. Det alle har til felles er at smykker bærer et budskap. Det har alltid vært trendy å lage smykker selv, og med internett har det blitt lettere enn noen gang å skaffe materialer til å lage unike og kule smykker. Om du saumfarer nettbutikker som eBay og følger de mest trendy bloggerne og Intagrammerne, kan du få både inspirasjon, bruksanvisninger og massevis av varierte deler som du kan sette sammen til noe som er 100 % ditt.

Internett har skapt en plattform for kreativitet

En av internettets sterkeste sider er dets evne til å la mennesker fordype seg i nisjer. Smale interessefelt har kanskje ikke en stor oppslutning akkurat i din by eller i Norge som helhet, men når du kommer deg på nett med milliarder av andre brukere, vil det alltid være noen der som deler din interesse og det kan skape et offentlig forum hvor det både kan diskuteres og læres. Forfølg din smykkehobby ved å registrere deg på forskjellige forum, grupper på Facebook og i kommentarfeltene på de største bloggene. Du kan også lære teknikker på nett ved å følge Youtube-kanaler. En god måte å lære på er også å dele kunnskap selv. Tenk på det på denne måten: jo mer du bidrar til aktive diskusjoner, deling av kunnskap og kreativ feedback, desto mer får du tilbake i form av andres verdifulle innspill. Gi og ta, så tjener alle på det!

Kanskje en liten nettbutikk?

Den fantastiske tekniske utviklingen på internett de siste årene har også gjort det ekstremt lett å starte en egen butikk. Du kan ha en velfungerende plattform fiks ferdig med kortbetaling på bare rundt en ukes arbeid. Om du kommer dit at du trenger et lager og hjelp til å sende produktene, finnes det til og med tilbydere som gjør denne jobben for deg. Det er virkelig utrolig hvor mye man kan gjøre med en laptop i disse dager! For noen hundrelapper kan du starte smått og bygge deg opp derfra. Hvem vet, om noen år kanskje du har en smykkemerkevare som gjenkjennes utenfor landegrensene – alt gjort fra det lille smykkeverkstedet på kjøkkenet, litt kreativitet og tilgang til internett? Enten de potensielle kundene dine har dr martens sko på beina, høye hæler eller gummistøvler, så handler de på internett!

minimalia