Litt om edelstener, smykker og klær

Smykker er det noe helt spesielt med. Det finnes utrolig mange forskjellige typer og man liker forskjellig. Smykker har nok blitt brukt for mange 1000 år siden, bare at det ikke har vært på akkurat den samme måten. For eksempel har det nok ikke vært smykker som er av gull med en edelsten inni får så utrolig mange 1000 år siden, men de hadde nok smykker som var litt mer enkle. Kanskje smykker var litt annerledes for dem enn det er for oss i dag, men det ble nok brukt til å pynte seg akkurat som at vi ønsker å pynte oss med slike smykker.

Som sagt finnes det utrolig mange forskjellige smykker. Noen er bare av for eksempel gull eller sølv, mens det finnes andre som er slik bare at det i tillegg er edelstener i smykket. Edelstener kan være blant annet diamanter, rubiner eller smaragder. Det kan brukes mange forskjellige edelstener på forskjellige måter og hvis du ser etter noen smykker du ønsker deg, så kan du se etter dette i timevis fordi det er så mange forskjellige varianter. Kanskje du allerede har noen smykker som du er veldig glad i og at du vet hva du ser etter, men hvis du ikke vet helt riktig enda, så er det bare å bla litt rundt på nettet, eller så har du sikkert lagt merke til bildene i denne artikkelen. Disse smykkene er ganske fine. Noen liker kanskje litt mer plain smykker sånn som perlene, mens andre liker litt mer fancy som de 2 andre bildene.

Det finnes faktisk klær som det er slike edelstener eller smykker på. Disse er jo så klart veldig vakre og det kan hende du har sett en slik kjole for eksempel, eller noe annet type plagg.

Ga bort smykker

Det er nok ikke alle som ville gitt bort smykkene sine. De ville i alle fall ikke gi det bort til hvem som helst og dette kan vi forstå. Det hadde så klart vært litt annerledes hvis det var til et godt formål eller altså at man ønsket å støtte en sak. Det har seg også faktisk sånn at smykker har blitt brukt til dette og det er kanskje du du ikke ville forvente. For noen år siden så valgte flere kjendiser å gi bort smykker til en flyktning sak. Det var 50 personer som valgte å gi bort smykker og aksjonen hadde navnet “et smykke for en flyktning”. Her kan du kanskje tenke deg hva som skjedde og det var at man ga bort et smykke for å hjelpe en flyktning. Det er så klart andre som hjelper til på andre måter, men vi synes det var en litt spennende vri når det kommer til å støtte en sak.

minimalia